logo-mark

Voortaan bioscoopvoorstellingen in Joost van der Grintenzaal

ReportID | September 12, 2017

 

Door Cedric van de Geer

Vanwege de grote belangstelling voor de nieuwe release van ‘Pirates of the Caribbean; Salazar’s Revenge’ en ‘Gooise Vrouwen 4’ zullen er de komende maand extra bioscoopvoorstellingen plaatsvinden in de Joost van der Grintenzaal. Dat maken Pathé en de TU Delft bekend in een gezamenlijk persbericht.

“Het is ideaal eigenlijk, aangezien de meeste colleges op de TU overdag worden gehouden en de meeste filmvoorstellingen ‘s avonds.” zegt Maarten van Dijk, lokaal manager van Pathé Delft. Ena Voûte, decaan van de faculteit, voegt daar aan toe: “De collegezaal, maar ook de faculteit is een ideale locatie voor voorstellingen, omdat alles aanwezig is voor een succesvolle bioscoop: betrouwbare techniek, comfortabele stoelen en betaalbare snacks bij o.a. Sodexo”

Ook ORAS zegt blij te zijn met de maatregelen, die meer colleges overdag en dus ook in Pathé willen aanmoedigen. Een woordvoerder van Lijst Béta zegt tegen te zijn, omdat ‘een constante popcornwalm’ in collegezalen de prestaties van studenten niet ten goede zou komen.