logo-mark

Innofunding is looking for a

Vacature Consultant Innofunding

Haarlem

Ben jij geïnteresseerd in innovatie en verduurzaming, wil je je technische kennis blijven inzetten en bijwerken, én heb je interesse in een baan in de consultancy? Wij zoeken een nieuwe Consultant Technische Innovaties. In deze rol ga je met klanten in gesprek over hun innovatieve idee en werk je met hen een technische roadmap uit die de basis vormt voor financiering, en daarmee ook subsidie. Daarnaast onderzoek je het idee en de businesscase van de klant: op basis daarvan ga je subsidiemogelijkheden inventariseren, en bij een goede match ben je betrokken bij het volledige aanvraagproces. Tijdens het subsidietraject ga je vooral strategisch en adviserend te werk, waarbij de focus ligt op de technische inhoud van het project. Uiteraard komt er ook een financieel aspect bij kijken, maar dit is niet de hoofdmoot.

 

Je werkt altijd minimaal met z’n tweeën aan een project. Je bent vaak in de weer met 4 tot 5 verschillende projecten met een relatief korte doorlooptijd (ca. 3 maanden) van zeer uiteenlopende klanten. Mede door jouw inbreng worden allerhande projecten op het gebied van innovatie, verduurzaming en digitalisering gefinancierd en gerealiseerd.

 

Over ons

Sinds 2005 helpt Innofunding honderden bedrijven bij de financiering van investeringen in innovatieve projecten via overheidsregelingen, zoals subsidies, fiscale voordelen en kredieten, zodat onze klanten uiteindelijk hun innovaties kunnen realiseren, commercialiseren en/of opschalen. Innofunding realiseert hiermee financiering voor de vele innovatieprocessen en duurzame, circulaire projecten van haar klanten en opereert hiermee op het kruisvlak van strategieconsultancy en financiering van innovatie. Onze klanten bevinden zich in allerhande sectoren, hoofdzakelijk onder te verdelen in ‘Groene chemie’, ‘Energie en duurzaamheid’, ‘ICT’ en ‘Life Sciences and Health’, waaromheen we ook onze teams hebben ingedeeld.

 

Jouw profiel

 

Wat we bieden:

 

Heb je interesse?

Mail je cv naar office@innofunding.nl, t.a.v. Femke Bouma met ‘Sollicitatie Innovatieconsultant’ als onderwerp. De functie is per direct beschikbaar. Heb je een vraag? Dan kun je altijd bellen naar Philip Hoogreef op 06-23411230 of mailen naar philip.hoogreef@innofunding.nl.