logo-mark

TRICAS is looking for a

Stagiair Product Designer

Zwolle 5 months Internship

Apply directly

In de aanbieding: een wel héél vette IO-stage!

Oké, dus jij bent hbo- of wo-student Industrieel Product Ontwerpen? En je krijgt een half jaar de tijd om tijdens je studie praktijkervaring op te doen? Dan kan je er beter voor zorgen dat je bij een bedrijf terecht komt waar je

  1. gewoon super veel leert én
  2. gewoon een heel leuke tijd hebt.

TRICAS in Zwolle is dat bedrijf. En goed nieuws: we hebben plek voor een gemotiveerde en enthousiaste IO-stagiair(e)!

Even over ons

TRICAS is gespecialiseerd in innovatieve productontwikkeling. Binnen ons team van 25 collega’s combineren we al 23 jaar lang evolutie met revolutie. Elke dag werken we keihard aan technische oplossingen die onze opdrachtgevers helpen een nieuw product op de markt te brengen.

Geen drempels of beren op de weg

Hierbij laten we ons niet tegenhouden door drempels of beren op de weg. Integendeel! We stimuleren onze collega’s en stagiair(e)s om onderzoek te doen naar de nieuwste technieken en innovaties en deze vooral ook in te zetten tijdens de productontwikkeling. Want we willen die klantvraag altijd nét even overtreffen. Waar we echt blij van worden? Van productoplossingen waarbij elektronica, mechanica en software samenkomen in een strak design. Ons teams beschikt niet voor niets over alle noodzakelijke competenties.

Even over jou

We gaan er voor het gemak vanuit dat je kickt op uitdagende opdrachten. En dat je op zoek bent naar een boost in je eigen ontwikkeling. Want dat hebben we te bieden; een plek waar je kunt werken met de nieuwste technische snufjes en technieken. Een plek waar je bijdraagt aan de ontwikkeling van bestaande en nieuwe ideeën. En een plek waar je onderdeel wordt van een supergezellig team van vakidioten (en dus automatisch aan mag sluiten bij de lunch en op z’n tijd bij een van onze beroemde/beruchte bedrijfsuitjes).

Toplocatie!

Dikke plus is het feit dat TRICAS is gevestigd in Perron038, dé plek voor de innovatieve maakindustrie in de regio Zwolle. En dat ook nog eens op loopafstand van het centraal station!

Wil jij deze stageplek?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar iwannawork@tricas.nl t.a.v. Raymond van den Brink.

Benieuwd hoe een stage eruit kan zien? Bekijk het hier en hier!

Apply directly