Study association i.d

Over Ons

Studievereniging i.d is één van de grootste, actiefste en leukste studieverenigingen van Delft. Studievereniging i.d is uniek in zijn soort en creatief in haar denken. De studievereniging is sinds 1973 uitgegroeid tot een actieve vereniging met ruim 2500 leden, 27 commissies en zo'n 175 actieve commissieleden. Daarnaast heeft i.d een bestuur van acht enthousiaste studenten die de studievereniging een jaar lang draaiende houden.

Het huidige bestuur

Bestuur 44

Gedurende academisch jaar 2016-2017 wordt Studievereniging i.d bestuurd door Bestuur 44, bestaande uit (van links naar rechts):

Thomas Hazenoot Commissaris Evenementen
Martha Kuijpers Commissaris Extern
Anouk Erdkamp Commissaris Onderwijs Bachelor
Floris Jansen Secretaris
Mark Janssen Voorzitter
Eva Taylor Parkins Penningmeester
Daan Picavet Commissaris Onderwijs Master
Nils Westhoff Commissaris Publiciteit

Bekijk afgelopen besturen

Een aantal van onze commissies

Cases on Tour

Cases on Tour is een vier dagen durende reis door Nederland, België en Duitsland waar zij verschillende cases oplossen bij vier verschillende bedrijven.

i.d-Education

De FSR, OKIO, en OD werken samen aan het verzamelen en verwerken van feedback om het onderwijs te verbeteren.

Vidio

De Vidio commissie legt alle evenementen van Studievereniging i.d vast in bewegend beeld.

IO Festival

IO Festival is het grootste jaarlijks, door studenten georganiseerde, muziekfestival in Nederland.

Bekijk alle commissies

Onze masterdisputen