ID

Eerste jaars weekend

August 16th, 2019 – August 18th

 

 

Het eerstejaarsweekend van Industrieel ontwerpen komt er weer aan, met als thema het meest roemruchte casino van de wereld, Hotel Bellagio! Dit weekend wordt speciaal voor alle aankomende eerstejaars georganiseerd door studievereniging ID. Het beloofd een onvergetelijk weekend te worden gevuld met leuke activiteiten waarin je je mede-eerstejaars, de faculteit en studievereniging in een korte tijd leert kennen!

 

Het weekend zal plaatsvinden op de faculteit Industrieel Ontwerpen zelf. Je zal slapen op de plek waar je na de vakantie waarschijnlijk heel wat uurtjes gaat doorbrengen. Tijdens het weekend zullen er overdag allerlei gezellige activiteiten worden georganiseerd en ’s avonds kan er gefeest worden.

 

Naast de eerste kennismaking met je medestudenten kom je er tijdens het weekend achter wat de studievereniging allemaal te bieden heeft. Dit jaar zal het eerstejaarsweekend plaatsvinden van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus.

 

Na het eerstejaarsweekend zal de OWee (ontvangstweek) plaatsvinden. In de OWee ga je met een groep aankomende eerstejaars Delft verkennen. Het weekend kost €45,- Wanneer je gelijk lid wordt van Studievereniging ID krijg je €10 korting. Wacht dus niet langer en schrijf je in!

 

Schrijf je hier in voor het eerstejaarsweekend!