logo-mark

Weet Ik Veel?

ReportID | March 7, 2016

Op 19 januari heeft een groep IO-ers meegedaan met de kennisquiz “Weet ik veel” van RTL. Ondanks dat het lang wachten was in de kou tot we de bus in mochten, zat de sfeer er al goed in. In de bus werd er al druk gespeculeerd over wat er gedaan ging worden met een eventuele prijs. Bij de studio kregen we wat te eten en te drinken en moesten we weer wachten tot de opname ervoor klaar was. Weet Ik Veel heeft altijd drie Bekende Nederlanders, dit keer waren Patricia Paay, Mattie en Wietze. Toen we eindelijk allemaal in de studio zaten, ging het ineens veel sneller. Na de oefenvragen kwam Linda de Mol binnen en begonnen de opnames.

De vragen gingen over heel uiteenlopende onderwerpen. Een van de vragen was welke stad het dichtste bij Rotterdam lag; Den Haag, Leiden of Delft. Het goede antwoord was Delft natuurlijk, wat onder luid gejoel van de Delftse studenten werd ontvangen.

Het was nog even spannend welke student in de finale zou staan en kans maakte op een lekker geldbedrag, maar helaas was dat geen IO-er. Het gemiddelde punt van de studenten in de studio was een 6,7 maar met trots kunnen we vertellen dat alle Report-i.d leden hoger hebben gescoord. Hun gemiddelde was een 7,8.

Het was even wachten tot de aflevering ook daadwerkelijk uitgezonden werd, maar 27 februari was het eindelijk zo ver. Een aantal studenten van i.d waren goed in beeld te zien, wat een leuk aandenken was aan de opnames.