logo-mark

Convergence is looking for a

Student-assistent bij het Convergence Office

Rotterdam/Delft 1 year Teaching assistant

Apply directly

Wat is Convergence?

De urgente, complexe problemen waarvoor onze maatschappij staat vragen om een integrale aanpak. Daarom hebben wij als TU Delft, Erasmus MC en Erasmus Universiteit Rotterdam onze krachten gebundeld in de Convergence Alliance om nieuwe perspectieven en concrete oplossingen te vinden.

In dit samenwerkingsverband werken we over de grenzen van instellingen en disciplines heen om onze expertise, methodes en inzichten in onderwijs en onderzoek te ‘versmelten’ en versterken. Onder meer op het gebied van klimaatverandering, duurzaamheid, druk op de gezondheidszorg, verstedelijking en digitalisering.

Binnen de thema’s en programma’s Resilient Delta, Health & Technology, AI, Data & Digitalisation, Healthy Start en Pandemic & Disaster Preparedness Center werken we met een groot aantal publieke en private partners uit Zuid-Holland en daarbuiten aan vraaggestuurd onderzoek ‘met de stad, voor de stad’.

Met onze regio als living lab creëren we zo een toonaangevend onderzoeks- en innovatie-ecosysteem in Zuid-Holland, met grote (inter)nationale uitstraling en ambities. Lees meer over de Convergence Alliance en onze ambitie op: convergence.nl

Waar kom je te werken?

Het Convergence Office is in 2021 als stafbureau ingericht om bestuurlijke coördinatie van de samenwerking te faciliteren en de Convergence Executive Board en Convergence Supervisory Board te ondersteunen. Het office is het centrale informatieknooppunt in het organisatie-netwerk, waar de informatiestromen uit de wetenschappelijke thema’s, bedrijfsvoeringsprocessen en andere relevante externe gremia samenkomen. Het office bestaat op het moment uit een bestuurssecretaris, managementassistent, communicatieadviseur en trainee.

Wat ga je doen?

We willen met de Convergence echt een verschil maken. En het communiceren van onze successen aan alle stakeholders is daarbij essentieel. De Convergence website is hiervoor ons belangrijkste kanaal. Onder begeleiding van de Communicatieadviseur/wetenschapsredacteur ga je ons helpen om de Nederlandse en Engelse versie van de website te onderhouden en verbeteren.

Wat vinden wij belangrijk?

Wat bieden wij?

Informatie en sollicitatie

Spreekt deze vacature en het werken voor de missie van de Convergence je aan? Dan nodigen we je uit om samen met ons onze website nog aansprekender te maken voor onze stakeholders.

Heb je vragen? Kijk dan op onze websiteOpens external voor meer informatie. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Communicatieadviseur/wetenschapsredacteur Soon-Ok Heijmans (06 81034221).

Je kunt tot en met 9 februari 2023 je sollicitatiebrief en CV sturen naar: office@convergence.nl.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

Apply directly