logo-mark

Public Cinema is looking for a

Stagiair Visual Design

Amsterdam 5 maanden Internship

Apply directly

We zoeken een stagiair die aan de slag gaat met grafisch ontwerp voor o.a. huisstijlen, websites, infographics, animaties, e-learning. We werken aan veel afwisselende en uitdagende projecten en in overleg is veel mogelijk. We betrekken je in het hele productieproces van begin tot eind: van eerste concept en schetsen tot en met het eindproduct. Public Cinema is een creatief ontwerpbureau met 10 jaar en 2.000 projecten aan ervaring. Met een team van 30 mensen werken we aan zeer uiteenlopende projecten zoals huisstijlen, campagnes, infographics, websites en e-learning.

We werken voornamelijk in opdracht van organisaties in de publieke sector zoals ministeries, universiteiten en zorginstellingen. We specialiseren ons in de vertaalslag tussen inhoud en vorm. Maatschappelijke betrokkenheid hebben we hoog in het vaandel staan.

Jouw profiel

Wat we bieden

Heb je interesse?

Stuur dan een e-mail met je portfolio en motivatie naar Daphne Koekkoek: daphne@public-cinema.com. Vermeld erbij: ‘stage visual design’. De stageperiode is vanaf 1 februari voor 20 weken fulltime. Heb je een vraag? Dan kun je altijd bellen naar Peter Kasbergen op 06-28508948 of mailen naar peter@public-cinema.com.

 

Bekijk hier een selectie van onze projecten. Kijk hier voor wie we zijn en wat we doen.

Apply directly