Study association i.d
menu

Tweetonig is looking for a

Senior product engineer

Rotterdam, the Netherlands

Apply directly

Ben je afgestudeerd IO’er?

Tweetonig research & development zoekt per direct een:

Senior Product Engineer (m/v)

Tweetonig is een research & development bureau (18fte) gespecialiseerd in het ontwikkelen van “smart products” voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Alle aspecten van een product worden bij ons onder 1 dak ontwikkeld; denk hierbij aan concept-ontwikkeling, kunststof-engineering, user interactie, elektronica-design en embedded software. We opereren vanaf het eerste proof of concept tot een ‘out in the field’ pilot.

In hashtags:
#InternetOfThings #Narrowband-IoT #LoRaWAN #OpenSource #Meshnetworks #BLE #AssetManagement #EnergyHarvesting #Manufacturing #Logistics

Tweetonig heeft de prototype methodiek vanuit de software ontwikkeling ge-hijacked en past dit toe op hardware ontwikkeling. We geloven in een iteratief proces, waarbij het snel en flexibel schakelen in ontwikkeling een vereiste is.

Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team met embedded engineers, industrieel ontwerpers en software developers. Samen maken we de nieuwste producten van de toekomst voor grote bedrijven als Dell, Post NL, KPMG, maar ook start-ups die gebouwd worden op de nieuwste technologieën zoals “The Things Network” met LoRa WAN.

Als Senior Product Engineer overzie je het gehele product ontwikkelingsproces en begeleid je het project naar het eindpunt.
Je bent nauw betrokken bij de conceptontwikkeling, waar er kritisch en creatief wordt gekeken naar werkbare oplossingen. Deze oplossingen toets je aan de eisen en je brengt de risico’s in kaart.
Tijdens de productontwikkeling ben je een belangrijke schakel in het proces, je bent de bewaker van het concept en je zorgt voor een kritische blik. Daarbij ben je verantwoordelijk voor productinteractie, breng je de technische productiemethodes in kaart en jij managet het project. Je snapt supply chain management en je bent er niet vies van om zaken te regelen.

Geen onbelangrijk aspect: uiteindelijk draait het om samenwerking!

We bieden;
– een functie met veel verantwoordelijkheid en zeer uiteenlopende opdrachten;
– een informele werksfeer in onze studio in het centrum van Rotterdam;
– samenwerking met multidisciplinaire collega’s;
– een marktconform salaris

We zoeken;
– een kandidaat met 3-5 jaar werkervaring als een Product Engineer (HBO/WO);
– een kandidaat met een relevante afgeronde technische opleiding;
– een kandidaat met affiniteit met connected hardware;
– een full-timer (voorkeur).

Stuur je gegevens (CV, motivatie en portfolio) naar info@tweetonig.nl

 

Apply directly