logo-mark

Kubo is looking for a

(Afstudeer)stage Research & Development

Monster Internship 4-6 months Internship

Apply directly

 

Bedrijfsomschrijving

KUBO is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring in de glastuinbouw. Met onze kennis en ervaring richten wij ons op nieuwe ontwikkelingen en unieke innovaties voor onze kasconcepten. Op die manier creëren wij een antwoord op de schaarse voedingsstoffen, CO2-reductie en voedselveiligheid. Op deze manier proberen wij een steentje bij te dragen.

Onze visie is om echt het verschil te willen maken voor de mens en de planeet. Werken bij KUBO betekent dus werken aan de wereld van morgen!

KUBO bestaat inmiddels uit 150 medewerkers. Wij zijn actief op ons eigen kantoor, onze productiefaciliteit in Monster en de bouwlocaties wereldwijd.

Ter uitbreiding van KUBO Innovations zijn wij op zoek naar een (afstudeer)stagiair Research & Development.

Wat ga je doen?

KUBO Innovations (ookwel de R&D afdeling) is een groeiende afdeling binnen de KUBO Group. Enerzijds ondersteunen zij de organisatie met technische kennis en bij verschillende technische problemen en uitdagingen. Dit varieert van simpele oplossingen tot complexe projecten.

Anderzijds houdt KUBO Innovations zich bezig met het onderzoeken en testen van nieuwe toepassingen om de kas nog efficiënter, duurzamer of slimmer te maken. Termen als energiebesparing, zonne-energie en robotisering zijn momenteel heel actueel.

Zoek jij een stage die past bij jouw technische studie? Grote kans dat je die bij KUBO Innovations waar kan maken.

Heb jij een interessante onderzoeksvraag? Laat het ons weten!

Wie zoeken we?

Wat bieden we?

Bouw je met ons mee?

Ben jij onze nieuwe stagiair? Mail je CV en motivatiebrief naar hrm@kubo.nl t.a.v. Anouk Valstar!
We horen graag van je!

https://www.kubochampion.nl/nl/vacatures/afstudeer-stage-research-development

Apply directly