ID

10XL is op zoek naar

Stagiair Rapid Prototyping

Dordrecht

Download beschrijving

Stage – rapid prototyping

10XL
10XL verandert de toekomst van de maritieme industrie door het creëren van XL modellen met behulp van een 3D hybride-printer.

Er zijn drie fases in het productieproces; prototype, mallenbouw en productie, welke 10XL allen verwezenlijkt met XL hybride technologie. Om de productie van XL modellen te kunnen veranderen heeft 10XL een nieuw productieconcept ontwikkeld. Binnen dit concept worden twee technieken gecombineerd; 3D printen en CNC-frezen.

De visie; iedereen altijd-en-overal toegang bieden tot de XL hybride machines. Zonder grote productiefaciliteiten of een uitzonderlijk budget en geen drie weken wachttijd. Login op de XL portal, gebruik de machine en bouw een schip.

Wat ga je doen?
Als modelmaker voer je alle voorkomende werkzaamheden uit bij de productie van scheepsmodellen. Je bewerkt 3D geprinte onderdelen af, zet modellen in elkaar en werkt de modellen verder met de hand af. Ook voer je schilderwerkzaamheden uit aan het model. Het mooie van deze functie is dat je meewerkt aan een tastbaar resultaat: een model, exact op schaal gemaakt.

Waar zijn we naar opzoek?
Ben je een aanpakker en kan je heel precies werken? Heb je ervaring met modelbouw, kan je goed zelfstandig werken en tekening lezen? Dan is de functie van modelbouwer jou op het lijf geschreven!
Wat kunnen we je bieden?

Interesse
Wil jij werken bij een tof bedrijf met veel zelfstandigheid?
Stuur je CV en motivatie naar Janita Bijl, Janita@virtek.nl. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Gerbert Smits, 0655335029

Download beschrijving