ID

Virtek is op zoek naar

Modelbouwer – Rapid Prototyping

Schiedam

Download beschrijving

modelbouwer – rapid prototyping

Virtek
Virtek staat voor 3D content marketing. Een studio gespecialiseerd in concept design & storytelling voor de maritieme industrie. Creatief en met een grote liefde voor techniek.

De belangen bij nieuwe maritieme projecten zijn zeer groot. Om het marketing, ontwerp en sales traject van deze projecten te ondersteunen leveren wij prototypes die bijdragen aan dit proces.

Wat ga je doen?
Als modelmaker voer je alle voorkomende werkzaamheden uit bij de productie van scheepsmodellen. Je bewerkt 3D geprinte onderdelen af, zet modellen in elkaar en werkt de modellen verder met de hand af. Ook voer je lakwerkzaamheden uit aan het model. Het mooie van deze functie is dat je meewerkt aan een tastbaar resultaat: een model, exact op schaal gemaakt.

Waar zijn we naar opzoek?
Ben je een aanpakker en kan je heel precies werken? Heb je ervaring met modelbouw, kan je goed zelfstandig werken en tekening lezen? Dan is de functie van modelbouwer jou op het lijf geschreven!
Wat kunnen we je bieden?

Interesse
Wil jij werken bij een tof bedrijf met veel zelfstandigheid?
Stuur je CV en motivatie naar Janita Bijl, Janita@virtek.nl. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Gerbert Smits, 0655335029

Download beschrijving