ID

Supair is op zoek naar

Innovatieve Conceptontwikkelaar Verduurzamingstrajecten

Flevoland

Download beschrijving Reageer direct

[Klik voor de volledige vacature op ‘download beschrijving’]

Het bedrijf

Dit bedrijf in de provincie Flevoland is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten op innovatieve en duurzame wijze. De afdeling Conceptontwikkeling is enkele jaren geleden ontstaan, omdat opdrachtgevers behoefte kregen aan meer kennis en innovatie. Dit jonge en enthousiaste team bestaat uit architecten, stedenbouwkundigen, industrieel ontwerpers en specialisten duurzame energietechniek die samen het innovatieve, kloppende hart vormen binnen dit bedrijf. Zo hebben zij alle kennis in huis om projecten geheel zelf uit te voeren. Zij ontwikkelen vernieuwende en duurzame concepten voor renovatie en in groeiende mate voor nieuwbouw. De mix van specialismen op de afdeling zorgt voor een diversiteit aan oplossingsrichtingen en een ondernemende en creatieve werkomgeving

De functie

Je werkt innovatieve concepten uit op het gebied van onderhoud en renovatie. Vertaal de behoeftes van de klant naar slimme technische en duurzame oplossingen.

Deze innovaties vergen niet alleen out-of-the-box en conceptueel denken; je hebt ook affiniteit met de praktijk en techniek. Je presenteert je ideeën met behulp van schetsen, tekeningen en pakkende teksten aan collega’s, fabrikanten en opdrachtgevers. Je bent mede verantwoordelijk voor het adviseren, ontwerpen èn het uitzetten van het hele proces van verduurzamingstrajecten van en voor de klanten.

Je staat in nauw contact met de werkmaatschappijen, leveranciers, fabrikanten en opdrachtgevers, waardoor je ideeën makkelijk en snel van de testfase naar de daadwerkelijke uitvoering kunt brengen. De technische uitwerking van de innovaties geschiedt vaak in samenwerking met experts.

Afhankelijk van actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied en jouw eigen interesses krijg je de kans om zelf nieuwe projecten op te zetten.

Ben je resultaatgericht, heb je oneindig veel vernieuwende ideeën en heb je affiniteit met duurzaamheid? Dan is dit de functie voor jou!

SUPAIR banen voor ingenieurs, helpt jou bij het vinden van de baan die bij je past. Wij zitten op de TU Delft campus en hebben ruim 20 jaar ervaring in het bemiddelen en adviseren van TU Delft ingenieurs. Voor industrieel ontwerpers hebben wij regelmatig uitdagende vacatures.

Interesse of wil je meer weten?
Bel/mail ons of schrijf je direct in. 015 278 65 27 | info@supair.tudelft.nl
Kijk op onze website www.tudelft.nl/supair voor al onze vacatures.

Zo werken wij
Stap 1. Schrijf je in via www.tudelft.nl/supair/inschrijven 
Stap 2. Je krijgt een uitgebreid intakegesprek.
Stap 3. Wij gaan op zoek naar de baan die bij jou past en we begeleiden jou van begin tot eind.

Download beschrijving Reageer direct