Bekijk alle commissies

Flight Case

Career

Ieder jaar organiseert Studievereniging ID een studiereis buiten Europa voor masterstudenten. De groep van 28 masterstudenten, begeleid door 2 professors, werkt samen met internationale en plaatselijke bedrijven. Eerst doet de groep voor ze op reis gaat uitgebreid onderzoek naar de gestelde cases in twee keuzevakken van 3 studiepunten in het vierde kwartaal. Daarna gaan alle studenten drie weken op reis naar één of meerdere steden waar de bedrijven gevestigd zijn. De studenten presenteren hun onderzoeksrapport en werken ter plekke aan de cases. De reis wordt overzien en georganiseerd door de 7 commissieleden en één bestuurslid van de studievereniging.
De afgelopen twee jaar is Flight Case (voorheen Research Project) in Shanghai, Hong Kong en Beijing geweest.

Dit jaar gaan we naar Japan! Schrijf je in voor 11 Januari 2019, 16:00. Dit kan via deze website: www.flightcase-delft.com