Onze commissies

Filter per groep: [geen]

Cases on Tour

Cases on Tour is een vier dagen durende reis door Nederland, Belgiƫ en Duitsland waar zij verschillende cases oplossen bij vier verschillende bedrijven.

ExID

Exi.d is een meerdaagse reis naar een Europese stad voor eerste en tweedejaars bachelor studenten.

Flight Case

Flight Case is een drie weken durende studiereis voor masterstudenten, die cases doen voor bedrijven buiten Europa.

Foto

De fotocommissie maakt foto’s van alle door Studievereniging ID georganiseerde activiteiten.

ID Education

De FSR, OKIO, en OD werken samen aan het verzamelen en verwerken van feedback om het onderwijs te verbeteren.

IO Bedrijvenbeurs

De IO Bedrijvenbeurs is de jaarlijks georganiseerde bedrijvenbeurs voor Industrieel Ontwerpers in Nederland.

PRID

PRIDis de commissie die verantwoordelijk is voor alle publiciteitsuitingen en websites van ID Activiteiten.

ReportID

ReportID doet verslag van alle activiteiten van Studievereniging ID en de faculteit Industrieel Ontwerpen.

SkID

Een jaarlijkse wintersportreis voor 60 ID Leden.

Spring Trip

Spring Trip is een 5 tot 8 dagen durende reis voor 30 derdejaars en Master studenten naar binnen Europa.

Turn The Page

Turn The Page is een full colour tijdschrift met interviews, ontwerpnieuws, diepte- en inspirationele artikelen over het vakgebied Industrieel Ontwerpen en nieuws over de studievereniging.

Vidio

De Vidio commissie legt alle evenementen van Studievereniging ID vast in bewegend beeld.