logo-mark

Lezing | Prestatie Druk

November 11th, 2021, 18:00 – 20:00
Add to Google Calendar

 

Schrijf je in via de link!

 

Veel jongeren zijn op zoek naar de toegevoegde waarde in hun leven. Werk, studie en sociaal leven roepen vragen op over zingeving en betekenis. Wie ben ik, wat kan ik, hoe vind ik mijn ideale “de-moeite-waard-zijn” modus en wat is de functie van het onvermijdelijk mentaal en fysiek ongemak wat we allemaal tegenkomen in ons leven. Antwoorden vinden we niet aan de maatschappelijke buitenkant waar we vast komen te zitten. Antwoorden zijn al in onszelf aanwezig. We hoeven het ons alleen maar te herinneren.

Silvio en Judith van Boven Water zijn bevlogen inspirators die dit lecture zullen geven. In hun werkbare leven hebben Silvio als  arts Chinese geneeskunde en Judith als verpleegkundige, welzijnswerker, coach en manager zorg samen ontdekt dat mensen hun veerkracht behouden wanneer ze anders leren kijken naar situaties en gebeurtenissen waarin ze terecht zijn gekomen. Je weer weten te herinneren dat je meer bent dan alleen de dingen die gebeuren in je leven. maken dat je nooit meer vast komt te zitten.  Door dit te ervaren kun je leven en werken vanuit je eigen kracht, energie en creativiteit . Wat “ boven water “ komt vanuit je eigen innerlijke visie en standpunt . Jouw  unieke kijk op het leven.

In deze lecture nemen Silvio & Judith jullie mee in hun verhaal om jullie te inspireren  tot bewust worden en helder krijgen van patronen en valkuilen die ervoor zorgen dat je in je dagelijks leven vast komt te zitten . Ze delen hun kijk op ziekte, gezondheid en hedendaagse en wat er gebeurt wanneer je ander standpunt aanneemt ten opzichte van stress of burn-out klachten.