EJW

August 14th, 2020 – August 16th
Add to Google Calendar

Are you ready to start your study next year and do you want to experience your new life as an Industrial Design student from the beginning?

Come to Freshmen Weekend! It will take place from Friday, August 14th until Sunday, August 16th at the faculty of Industrial Design Engineering.

This weekend will be unforgettable: you can meet your new friends, there are a lot of amazing activities and at the end of the day you can party until you’ll fall asleep!

You will spend the nights at the faculty of Industrial Design Engineering, so this is the best way to get to know the place where you will study the coming years! On top of that, in these days you will also learn more about the benefits of Study Association ID.

So, sign up to Freshmen Weekend if you don’t want to miss the best weekend of all your future student days!

Ben je er klaar voor om volgend jaar je nieuwe studie te starten en wil je het nieuwe leven als IO’er vanaf het begin ervaren?

Kom dan naar het Eerstejaarsweekend! Dit zal plaats vinden van vrijdag 14 augustus tot en met zondag 16 augustus op de faculteit van Industrieel Ontwerpen.

Dit weekend zal onvergetelijk worden: hier zal je nieuwe vrienden ontmoeten, de leukste activiteiten gaan doen en ’s avonds kan je lekker feesten.

Je brengt de nachten door op de faculteit van Industrieel Ontwerpen, dus dit is de beste manier om de plek alvast te leren kennen waar je de komende jaren gaat studeren.

Bovendien zal je in dit weekend ook alles te weten komen over wat Studievereniging ID allemaal te bieden heeft!

Dus schrijf je in voor Eerstejaarsweekend, als je het allerleukste weekend van je komende studententijd niet wilt missen!