EJW

August 18th, 2020 – August 19th
Add to Google Calendar

Het Eerstejaarsweekend van Industrieel ontwerpen komt er weer aan, met als thema Poteto Potato! Dit weekend wordt speciaal voor alle aankomende eerstejaars georganiseerd door studievereniging ID en het belooft een onvergetelijk weekend te worden gevuld met leuke online activiteiten waarin je je mede-eerstejaars, de studie en de studievereniging in een korte tijd leert kennen!

Je zult in een groepje terecht komen met andere eerstejaars en twee mentoren. Bovendien krijg je een supervet pakket thuis gestuurd, met vette gadgets die zullen ondersteunen bij de activiteiten. Wil je alvast in de sfeer komen? Bekijk dan de themavideo hieronder! Wegens de omstandigheden ligt de datum van het weekend nog niet helemaal vast. Wel is het zeker dat het 18 en 19 augustus gaat plaats vinden.

Meer informatie over het programma van EJW en wat de rol van mentoreb zal zijn wordt later bekend gemaakt op de website.

You will spend the nights at the faculty of Industrial Design Engineering, so this is the best way to get to know the place where you will study the coming years! On top of that, in these days you will also learn more about the benefits of Study Association ID.

So, sign up to Freshmen Weekend if you don’t want to miss the best weekend of all your future student days!