ID

ActID Lunch Lecture | Jeroen Verbrugge

November 12th, 2018, 12:45 – 13:45

 

Kun jij ook wel een motivatieboost gebruiken gelijk aan het begin van Q2? Of ben je gewoon weer eens vergeten lunch mee te nemen naar de TU? Kom dan Maandag 12 November naar de IDE Arena! Daar verzorgt Jeroen Verbrugge namelijk een inspirerende lezing én zorgt Bakker Willem voor gratis broodjes.

// Over de spreker:

Jeroen Verbrugge richtte vrij snel na zijn studie Industrieel Ontwerpen het ontwerpbureau FLEX/design op. Dit bureau groeide uit tot een gevestigde naam in het vakgebied, met inmiddels 30 medewerkers en meer dan 400 succesvolle producten. Naast zijn werk als ontwerper is hij bestuurslid geweest van BNO, Dutch Creative Council en CRISP. Bovendien is hij ook geïnteresseerd in ontwerpmethodologie, waarop hij in 2012 ook promoveerde aan de TU Twente. Mocht de naam Jeroen Verbrugge je niks zeggen, dan heb je zeker wel zijn designs voorbij zien komen! Zo werkte hij onder andere mee aan de packaging voor merken als Albert Heijn, Grolsch en Lego. Voor meer informatie over Jeroen Verbrugge, bekijk de site van FLEX/design: www.flex.nl

Mocht je nu denken: Hé, Jeroen Verbrugge! Volgens mij heb ik die naam eerder voorbij zien komen binnen ID? Dat kan! Jeroen Verbrugge is sinds afgelopen jaar namelijk ook erelid van onze vereniging.

Groetjes en tot 12 November,

ActIDas